Oferim sistemes de RESOLUCIÓ DE CONFLICTES
perquè les pròpies parts amb la intervenció d’un professional imparcial i neutre
arribin a una SOLUCIÓ CONSENSUADA amb transcendència jurídica



Som un equip de professionals per a la resolució de conflictes que oferim un procés transparent i confidencial adaptat a cada problemàtica i en el qual les parts decideixen com conduir les seves diferències fins arribar a una solució consensuada amb transcendència jurídica.

Aquest sistema ajuda a les parts a trobar solucions sense acudir al litigi judicial, així es defuig de les tensions i desgast que provoca el procés contenciós, es preserven les relacions entre les persones i s’evita la demora en la resolució, que agreuja la conflictivitat.  

És redueix l’alt cost emocional i econòmic que comporta el sistema judicial.

L’objectiu és cercar solucions compartides, vàlides i acceptables per les parts.

El procés és ràpid i amb absolut respecte a la llibertat de decisió.

L’acord  vincula a les parts i té eficàcia jurídica.

El professional en la resolució de conflictes:

       Facilita la comunicació, promou la comprensió i ajuda a cercar possibles solucions.

       Identifica les posiciones, els interessos i les necessitats.

       Vetlla perquè les parts prenguin les pròpies decisions i disposin de la informació i   l’assessorament suficients perquè assoleixin els acords d’una manera lliure i voluntària.
 

EL CONFLICTE
El conflicte forma part de la vida, dels canvis que es van produint al llarg de la pròpia existència i de les distintes relacions que mantenim amb el nostre entorn familiar, empresarial, laboral i de convivència. A més, cal intentar exercir la nostra llibertat de decisió i compromís. Alguns sistemes, com el judicial, imposa la solució però sovint no resolt el conflicte o el mateix procés en genera de nous. Si som responsables de les nostres decisions i dels nostres actes cal que també siguem responsables de la resolució dels conflictes en que ens podem trobar.

El nostre sistema de la resolució de conflictes són una forma d’entendre les relacions i una aposta per un sistema de vida de més qualitat i equilibri que fomenta la comunicació i el pacte entre les persones.

ÀMBITS D’INTERVENCIÓ
Intervenim en l’àmbit familiar, laboral, empresarial i comunitari per exemple en conflictes derivats del trencament de la convivència (divorcis, separacions, parelles estables, de convivència ...), en aquells derivats de relacions de parentiu (relacions d’avis i nets o fills, entre pares i fills, altres parents en raó de conflictes de convivència, d’efectes econòmics, en relació a la cura o protecció de persones grans, dependents o incapaces ...), altres que tenen origen en un procés de successió hereditària o empresarial (herències, protocols familiars en l’empresa), en conflictes en un context laboral, així com empresarial o de relació d’empreses, també en conflictes derivats de la convivència comunitària (conflictes de veïns, comunitats de propietaris, administració i entitats o veïns ...), i en aquells altres derivats de contractes d’arrendaments, de serveis ...
 
 

MÉS INFORMACIÓ

En la primera visita conjunta o individual informem dels sistemes que oferim i del seu cost. Si només ens demana la informació una o alguna de les parts del conflicte intentem comunicar amb la resta per oferir-los la mateixa informació i implicar-los en l’inici d’un procés de resolució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada